Home page of Satellite Internet and Information

Satellite Internet Forum.

Welcome, Guest.
Welcome to this satellite broadband discussion forum. Wherever you are and whatever your problem we are here to help each other. Connecting to the internet via satellite is not always easy but is critically important to those in remote places or with poor terrestrial infrastructure. Both service providers and customers are encouraged to contribute. Register at the bottom of the forum home page if you wish to contribute or ask question. Read the Forum rules.
      Satellite Internet Forum : Home Page          
Pages: 1

iDirect 3000 rebooting

(Read 9021 times)
Ex Member
Ex Member


Feb 22nd, 2007 at 3:41pm  
I am working on an iDirect 3000,on which i loaded the option file on using iSite 7.0 and  since then the unit keep rebooting.I manage to get in thru the console with
User name:root
Psswd  P@55w0rd!
at the prompt # if i type telnet 0, it comes up with a messege unable to connect to remote (0.0.0.0)
if i type laninfo it comes "-ash:laninfo "not found"
if i type options reload    "-ash options not found"
May someone help me out
rgds
Star
Monrovia,Liberia
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #1 - Feb 24th, 2007 at 11:17am  
Thanks,
Yes,i have probelm using iSite.I ping the Modem and get reply but i canot login with the default password.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #2 - Mar 1st, 2007 at 12:10pm  
Hi star, i will suggest u try logging to the console with this info:
User Name:root
Password: iDirect
then u type the telnet 0 command
User Name: admin
Password: P@55w0rd!
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #3 - Mar 10th, 2007 at 11:04am  
I have the same exact problem....happened after a   upgrade or downgrade rather from 7012 to 6095.

Did you get the issue resolved? If so...how?
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #4 - Mar 10th, 2007 at 3:01pm  
The problem is not yet resolve.An expert advise that I return the modem to the supplier.I plan to do just that.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #5 - Apr 27th, 2007 at 5:42am  
This issue can be solved by recovery procedures
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #6 - Jul 10th, 2007 at 2:16am  
You probably didn't load the option file while loading your image file.
You can send an email to telesatp@gmail.com, then i'll tell u what to do. Or call 08083214688
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #7 - Nov 21st, 2007 at 11:30am  
I do not know whether you have managed to resolve this. It happened to me twice after I had loaded an option file meant for another model For the recovery of this modem you need a good option file and the procedure outlined below. Use option where you do not have IP connectivity.

https://www.talia.net/support/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloadite...
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #8 - Dec 31st, 2007 at 6:11am  
same problem faced me...
try to recover w telnet command via serial console, base on manual recovery
still not work...
then i'm sending back to distributor,
and also distributor cannot fix either Cheesy
have to wait for new modem ...

regads
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1