Home page of Satellite Internet and Information

Satellite Internet Forum.

Welcome, Guest.
Welcome to this satellite broadband discussion forum. Wherever you are and whatever your problem we are here to help each other. Connecting to the internet via satellite is not always easy but is critically important to those in remote places or with poor terrestrial infrastructure. Both service providers and customers are encouraged to contribute. Register at the bottom of the forum home page if you wish to contribute or ask question. Read the Forum rules.
      Satellite Internet Forum : Home Page          
Pages: 1

net on but icon grey in iBuilder / iMonitor

(Read 1822 times)
Ex Member
Ex Member


Aug 6th, 2010 at 5:36pm  
Hi Everyone,
I am a Noc operator and am using IDX 2.0.1.0. i am facing this problem recently that the icon of newly added remotes remains grey despite there acquisition into the network. The remotes are showing Rx, Tx, Net led green but the icon in iMonitor and iBuilder statys grey. If i make any change in iBuilder, changes pending icon also doesn't appear. Also don't see any latency in the latency tab in imonitor but i accessed the NMS and it was able to ping the remote LAN and MGMT IP alright.

Does anybody has an idea regarding this issue, how it can be rectified?

Regards,
Ali
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #1 - Aug 7th, 2010 at 1:45am  
We all have this exact problem. Go into ibuilder and click on the remote - select "Retrieve active configuration from Remote". It'll sync to the PP..

Thank TDMAmike for this one, he re-implanted it in my brain when I was having some problems.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #2 - Aug 7th, 2010 at 8:39am  
Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #3 - Aug 7th, 2010 at 11:40am  
Thanks guys,

Yea, it works

Regards,
Ali
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1