Logo

Satellite Internet Forum.
Please note that this forum is now READ ONLY and closed for login and changes
The new forum is here Space and Satellite Communications forum

Welcome, Guest.
Welcome to this satellite broadband discussion forum.  Wherever you are and whatever your problem we are here to help each other. Connecting to the internet via satellite is not always easy but is critically important to those in remote places or with poor terrestrial infrastructure.  Both service providers and customers are encouraged to contribute.  Read the Forum rules.
      Satellite internet forum          

DOES NOT WORK - CLIENT-SIDE PROXY STATISTICS DISCONNECTED?

(Read 3257 times)
Heihei
Ex Member


Jun 29th, 2014 at 7:13pm  
Hi!

Installed Tooway Satellite, but it didn't work.. Can this be the problem?
"Client-Side Proxy Statistics Disconnected"
?

I don't know what to do.. and both numbers are below 10.  Sad

Thank you!
Back to top
 

Skjermbilde_Modem.png (102 KB | 106 )
Skjermbilde_Modem.png
SkjermbildeBasic_.png (70 KB | 100 )
SkjermbildeBasic_.png
Skjermbilde_-3.png (75 KB | 100 )
Skjermbilde_-3.png
 
IP Logged
 
Eric Johnston
YaBB Moderator
*****
Offline


Personal text from Profile,
Options, Top line

Posts: 2107
Reply #1 - Jul 1st, 2014 at 9:54pm  
The problem is that you are not receiving a good satellite signal. Rx S/N=-3dB or Rx S/N=0dB means the receiver is listening to background noise only from the first  transistor in the LNB in front of the antenna.  Most likely you are not pointed at the satellite. Keep working on it till you get the maximum possible Rx S/N value, typically up about +14dB. It depends on your location.

Set the elevation angle accurately and the swing the dish boldly sideways to find the satellite.


Back to top
 
 
IP Logged
 
Hipolito Gonzalez
Ex Member


Reply #2 - Jul 10th, 2014 at 2:55pm  
Your dish is not pointing to ka-sat

0 signal. Just a yellow circle. Not signal
Back to top
 
 
IP Logged