Home page of Satellite Internet and Information

Satellite Internet Forum.

Welcome, Guest.
Welcome to this satellite broadband discussion forum. Wherever you are and whatever your problem we are here to help each other. Connecting to the internet via satellite is not always easy but is critically important to those in remote places or with poor terrestrial infrastructure. Both service providers and customers are encouraged to contribute. Register at the bottom of the forum home page if you wish to contribute or ask question. Read the Forum rules.
      Satellite Internet Forum : Home Page          
Pages: 1

iDirect Link not applying on the hubside

(Read 1586 times)
Ex Member
Ex Member


Apr 9th, 2010 at 10:56am  
Our test  iDirect hub has an issue  with the  Remotes not being able to get TX  activation. The RX lock is Ok, TX OFF and Net is Blinking orange on the test modems.  Neither does the remote  start acquisitions when checked from the iMonitor Events tab. The Opt file does not reflect on the HUB side once created. We are able to verify this by comparing configurations in iBuilder. We have checked all parameters  on PP, Network and IG.
What do you think is the problem?
FYI, I am using an old II+ for a dry run before migrating my chassis.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #1 - Apr 19th, 2010 at 8:51pm  
Did you activate the remote?if yes,try to verify the opt file in the remote with the config on ibuilder by push it with udp.watch the event status on isite.if it is ignored,it means the configuration doesnt match.
Its simple but happen sometime.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Ex Member
Ex Member


Reply #2 - May 27th, 2010 at 7:58am  
Hi Dean. Thanks a lot..I have been away for sometime.
We actually discovered an issue on the database and had to reconfigure it afresh.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1