Logo

Satellite Internet Forum.
Please note that this forum is now READ ONLY and closed for login and changes
The new forum is here Space and Satellite Communications forum

Welcome, Guest.
Welcome to this satellite broadband discussion forum.  Wherever you are and whatever your problem we are here to help each other. Connecting to the internet via satellite is not always easy but is critically important to those in remote places or with poor terrestrial infrastructure.  Both service providers and customers are encouraged to contribute.  Read the Forum rules.
      Satellite internet forum          

Problem with txcode 5

(Read 1120 times)
Thetransponder
Ex Member


Dec 5th, 2010 at 10:31pm  
When I have finished doinv pointing, and start to ranging then after some of txcode 9 appears, it change to txcode 5, and when I'm wait for a while then txcode 8 appears...but,the problem is after a few seconds txcode 5 appears again just 1 or 2 seconds...then it normal again to txcode 8, and in a few seconds it change again to txcode 5, then it normal again, it's happen continously... How to solve the problem to get txcode 5 dissapear?

I ask to noc and they said hub condition is OK, and I also have checked my cable, buc and feedhorn to...I need a suggestion
Back to top
 
 
IP Logged
 
James-BW
Ex Member


Reply #1 - Dec 6th, 2010 at 2:11pm  
Tx code 5 is normally a temporary timing issue. Please could you kindly confirm the provider you are operating with and if they have checked your ranging statistics and configuration?

Regards,

James - Bentley Walker.
Back to top
 
 
IP Logged