Home page of Satellite Internet and Information

Satellite Internet Forum.

Welcome, Guest.
Welcome to this satellite broadband discussion forum. Wherever you are and whatever your problem we are here to help each other. Connecting to the internet via satellite is not always easy but is critically important to those in remote places or with poor terrestrial infrastructure. Service providers and customers are encouraged to contribute. Register at the bottom of the forum home page if you wish to contribute or ask a question. VSAT service providers and satellite equipment sellers may feature their products free of charge; just register and get posting. Paid-for adverts, top left and top right, on all forum pages, are also available. Read the Forum rules.
      Home            Login            Register          
Pages: 1

strange alarm in iBuilder - red Exclamation mark

(Read 892 times)
Ex Member
Ex Member


Jan 23rd, 2017 at 8:52am  
Dears
I hope you all doing fine.

Recently there is a strange alarm appeared in iBuilder. It is a red Exclamation mark beside all modems, Line Cards and Protocol Processor.(check attached)
I tried to apply config to everything and it still there and I cant find an explanation of it any where.

Does anyone knows what is it?

Regards
Back to top
« Last Edit: Jan 23rd, 2017 at 3:16pm by Admin1 »  

iBuilder.jpg (27 KB | 120 )
iBuilder.jpg
 
IP Logged
 
ham
Member
★★
Offline



Posts: 2
Reply #1 - Sep 29th, 2019 at 1:28pm  
hi
maybe it is for default password change.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1