Home page of Satellite Internet and Information

Satellite Internet Forum.

Welcome, Guest.
Welcome to this satellite broadband discussion forum. Wherever you are and whatever your problem we are here to help each other. Connecting to the internet via satellite is not always easy but is critically important to those in remote places or with poor terrestrial infrastructure. Service providers and customers are encouraged to contribute. Register at the bottom of the forum home page if you wish to contribute or ask a question. VSAT service providers and satellite equipment sellers may feature their products free of charge; just register and get posting. Paid-for adverts, top left and top right, on all forum pages, are also available. Read the Forum rules.
      Home            Login            Register          
Pages: 1

Tooway Surfbeam 2 and TP-Link WR840N

(Read 3292 times)
Ex Member
Ex Member


Apr 18th, 2017 at 5:41pm  
Hey guys, happy to be here.

I need some suggestions about the connection of my TP-Link WR840N and the Surfbeam2.

At the moment i connect through the WAN Port of the TP, but i'm just wondering if i could improve the speed if i use it as an access point.

Unfortunatly i couldn't get it working.

Our Surfbeam2 is working with the following specs.
https://www.satsig.net/yabbfiles/Attachments/TRIA_status.JPG
https://www.satsig.net/yabbfiles/Attachments/Modem_Status.JPG

The TP-Link is working with this specs

https://www.satsig.net/yabbfiles/Attachments/tp_link_status.JPG


Could anybody advise me a good working config to get this c**p working?


Back to top
 

TRIA_status.JPG (45 KB | 117 )
TRIA_status.JPG
Modem_Status.JPG (165 KB | 114 )
Modem_Status.JPG
tp_link_status.JPG (32 KB | 113 )
tp_link_status.JPG
 
IP Logged
 
Pages: 1