Home:
www.satsig.net

European VSAT satellite service providers

Tooway(TM) satellite broadband

Satellite internet broadband service providers in Russia

VSAT information

Find your lat and long

Tooway (TM) dish pointing

Lamit Company - Despre Companie si Proiecteo

Satelit Hellas-Sat 2 Europa

Satelit Europe*Star 1 Europa

Satelit Intelsat 10-02

sesat 2

Satelit Express AM22 Europa - Africa - Orient Mijlociu

Satelit Express AM22 Europa

hellas sat 2

europe star 1

eutelsat

Utilizam mai multi sateliti, alegandu-l pe cel care are cea mai buna acoperire in zona dvs

Începând cu 2013, pentru acasă și uz casnic și uz de mici afacerea, sistemul Tooway bandă partajată Ka este recommneded. Este o soluție low-cost care ofera servicii adecvate pentru e-mail și navigarea pe web. În timp ce-l oferă până la 20 Mbit / s, ratele medii pot fi mult mai mici, uneori, din cauza congestiei si vreme de ploaie. Acesta nu este potrivit pentru pe termen lung, ratele de incredere pic de mare, În funcție de difuzare TV exterior, dacă nu alegeți o opțiune de tarifare mult mai mare dedicat.

Lamit Company este o societate independenta, autonoma, care contracteaza serviciile si produsele direct cu furnizorii si producatorii externi, asigurand directa legatura a dumneavoastra cu acestia.

Lamit Company reprezinta conceptele NOU, GLOBAL, PROFESIONAL. Ca urmare, implementam tehnologie moderna, internet de banda larga prin satelit, retele virtuale private (VPN) prin satelit, servicii de supraveghere video oriunde in lume, solutii de comunicare Voice over IP (VoIP), sisteme mobile de comunicatii prin satelit, toate cu standardul QoS activ.

Suntem o companie fondata in anul 2002, cu servicii deja dezvoltate in Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Realizarea portofoliului nostru alcatuit din clienti aflati in cele mai inaccesibile locatii, pe 3 continente, a fost posibila datorita unei echipe tinere, tenace si avangardiste.

Datorita suportului tehnic oferit, prezentam catre clientii nostrii un nivel ridicat de servicii , fiind o garantie a bunei functionari precum si a stabilitatii sistemelor instalate.

Prin parteneriatele noastre internationale cu societati de marca din Franta, Italia, Belgia s.a. , asiguram indeplinirea oricarui proiect in cel mai scurt timp si la standarde de calitate europene.

In ideea de a sprijini cele mai inovatoare proiecte, acordam consultanta pentru afaceri si management, alaturi de consultanta tehnica din domeniul IT & Telecom.

Compania noastra este importatorul direct al echipamentelor necesare conexiunilor si transferului de date prin satelit, fiind in acelasi timp prima companie care implementeaza aceaste noi generatii de sisteme VSAT in Romania si una dintre companiile cu cea mai mare arie de acoperire pentru serviciile de acest tip, in Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

Lamit logo

Sediu principal:    Bd-ul Natiunile Unite, nr 4, bl. 106, et.4 , ap. 16, sector 5, Bucuresti, Romania

Puncte de reper: Gemenii Sitraco (in curs de constructie), Trezoreria sector 5

Sediu secundar:  Str. Popa Tatu, nr 58, sector 1, Bucuresti, Romania

Reprezentanta Belgia:  Rue Malibran, nr 29, 1050 Ixelles, Bruxelles, Belgium   Tel. 00 322 6473062

Telefoane: 0040 21 335.22.06  0040 21 335.71.10  0040 21 337.03.45

Tel / Fax: 0040 21 335.08.74

E-mail:Secretariat : office@lamit.ro

Tehnic : support@lamit.ro

Vanzari : sales@lamit.ro


Some of the text and images on this page are provided with kind permission of Lamit Company

Page started 25 Aug 2005, last amended 4 April 2021

All pages on this satsig.net web site are Copyright Satellite Signals Limited © 2005 all rights reserved.